Büroarbeit mit Windows

Rapporteer: Bitcoin’s (BTC) Wekelijkse Tekeningen van een $10k Retest

admin, · Kategorien: Bitcoin

In samenvatting:

In hun meest recente marktanalyse legde het team van het Crypterium-onderzoek aan de lezers uit dat de weekly chart van Bitcoin ernstige tekenen van zwakte vertoonde en niet genegeerd mocht worden. Volgens het rapport zijn de wekelijkse RSI- en Stochastische indicatoren van Bitcoin overbought en vormen ze een voorbode van een mogelijke daling voor BTC naar $10.000 in de toekomst.

Op hetzelfde moment, met een hoge waarschijnlijkheid, kunnen we de prijs van $10.000 per Bitcoin in de nabije toekomst zien.

Op de wekelijkse termijn bevinden de RSI- en Stochastische indicatoren zich nog steeds in de overboughtzone. Bovendien wijzen de patronen van de kandelaars ook op een omkering van de trend. Dit alles voorspelt de naderende val van Bitcoin.

Een vermindering van het aantal Bitcoin-gebruikers geeft tips voor een toekomstige daling

Bovendien, en met behulp van de wet van Metcalfe, legde het team uit dat de gebruikersbasis van Bitcoin Code afnam en dit was een ander waarschuwingsteken dat er een stap terug werd gezet.

Trouwens, we hebben grote twijfels over de huidige en toekomstige groei. Dit is te wijten aan de wet van Metcalfe, die zegt dat „de waarde van het netwerk direct afhankelijk is van het aantal gebruikers“…

We zien een grote afwijking. De prijs groeit veel actiever dan het netwerk zelf, wat niet typisch is voor wereldwijde groeicycli.

Meer nog, voor Bitcoin zijn actieve adressen altijd een leidende indicator geweest. De prijs volgde de activiteit, niet andersom. De mening dat de asset eerst zal groeien, en dan de netwerkactiviteit zal groeien, slaagt niet in zijn 11-jarige geschiedenis.

Bitcoin heeft nog steeds een wekelijkse en maandelijkse afsluiting

Het weekend staat weer voor de deur en daarmee sluit Bitcoin morgen, 30 augustus, wekelijks zijn deuren.  Aangezien het $11.600 steunniveau eerder deze week verloren is gegaan, zal dit weekend $11.200 het niveau zijn om naar te kijken.

Additioneel, en de volgende dag, 31 augustus, is de maandelijkse sluiting van Bitcoin ook aan de horizon. Deze back to back gebeurtenissen zullen zeker het tempo van Bitcoin in de maand september bepalen. Een maandelijkse sluiting boven de $11.200 zal een seconde duren voor Bitcoin. De laatste keer dat de King of Crypto een maand boven de $11.200 opende en sloot was in december 2017.

Bij de opmerking dat Bitcoin de maand augustus boven de $11.300 opende. Daarom zou een sluiting boven $11.200 een zekere mate van vertrouwen geven voor stieren.