Büroarbeit mit Windows

Påfyllning och uttag av medel från Bitcoin Revolution

admin, · Kategorien: Bitcoin

Bitcoin Revolution erbjuder inte lika många alternativ för att fylla på och ta ut pengar. Dessa transaktioner är tillåtna i följande valutor: amerikanska dollar, kanadensiska dollar, euro, japanska yen, brittiska pund och alla populära kryptovalutor (läs hela sanningen om kryptovalutor här): Bitcoin, Litecoin, Dash, Ethereum, Ripple osv. De viktigaste sätten att sätta in pengar på ditt konto eller ta ut dina inkomster är följande:

Klagomål om Bitcoin Revolution

Efter att ha sett många recensioner från handlare kan vi dra slutsatsen att för att kunna arbeta bekvämt på denna kryptovalutabörs behöver du ha omfattande erfarenhet av digitala valutor på välkända webbplatser och definitivt behärska engelska om det inte är ditt modersmål.

I Europa och USA verkar kryptovalutabörsen i fråga faktiskt vara det perfekta valet för att arbeta med kryptovalutatillgångar (du kan lära dig hur man tjänar pengar med kryptovalutor här). Det har ett rykte som en pålitlig organisation som investerare, nybörjare och professionella handlare litar på. Detta beror på att företaget strävar efter att följa lagen och är noga med säker handel. Därför är de allra flesta omdömen om att arbeta på aktiemarknaden positiva. Naturligtvis finns det negativa stunder, men det är enstaka fall.

När det gäller de obestridliga fördelarna pekar många handlare på plattformens höga säkerhet och tillförlitlighet, ett bra urval av kryptovalutatillgångar, bekväm handel och avsaknaden av onödiga funktioner och verktyg. Negativa nyanser inkluderar problem med uttag, verifiering och ett komplext och förvirrande handelsgränssnitt.

Bitcoin Revolution-regler

Bitcoin Revolution Exchange ägs av Payward, Inc, som är juridiskt registrerat i USA, i San Francisco, och följer därför landets lagar. Kryptovalutabörsen ägnar stor uppmärksamhet åt säkerheten. Företaget erbjuder möjligheten att handla med digitala mynt och följer AML-standarderna fullt ut för att garantera fullständig konfidentialitet i handelsprocessen. De flesta tillgångar lagras i kalla plånböcker, alla plånböcker är krypterade. Tvåfaktorsautentisering används på klientkonton och all kontoinformation är krypterad.

Organisationens ledning är helt förenlig med lagstiftningen i det land där den är registrerad. När användare handlar i terminalen bör de tänka på de risker som är förknippade med prisfluktuationer under perioder av hög marknadsvolatilitet, handelsrisker, tekniska fel i handelssystemet, kryptovalutabörsen är inte ansvarig för sådana moment. Detsamma gäller force majeure-händelser, näringsidkarens felaktiga kontaktuppgifter, överföring och leverans av information osv. Mer information om börsens regler finns i avsnittet „Terms of Service“ på den officiella webbplatsen.