Büroarbeit mit Windows

Ny Bitcoin-svindel bruker Michael D. Higgins i falsk påtegning

admin, · Kategorien: Kryptowährung

Bitcoin øker og får enorm popularitet i disse dager, og selv de største Bitcoin-skeptikerne kan ikke bestride dette faktum. Faktisk fikk Kraken nettopp tillatelse til å åpne den første Bitcoin Bank i verden, og mange investorer ønsker å diversifisere sin portefølje siden de mener at virtuelle valutaer er fremtiden for den globale økonomien.

Dette faktum har ikke unntatt oppmerksomheten til svindlere som er piggybacking på Bitcoins popularitet og den massive medieeksponeringen den stadig mottar. Denne gangen bruker de navnet og omdømmet til Irlands president Michael D. Higgins for å fremme en ordning som raskt blir kalt Bitcoin Era.

Hvem er ansvarlig for dette?
Hjernen bak denne ordningen er tilknyttede nettverk som har samarbeidet med uetiske CFD-meglere (kontrakt for forskjell). Disse meglerne er i de fleste tilfeller uregulerte; og vil gjøre sitt ytterste for å hente ut så mye penger fra ofrene sine på raskest mulig måte. Dette er fordi ofrenes tap er meglernes fortjeneste, og det er der interessekonflikten blir utålelig.

Hva er en Bitcoin Trading Robot?
De fleste av disse ordningene overføres som automatiserte handelssystemer som opererer uavhengig og genererer fortjeneste på autopiloten. I de fleste tilfeller vil seerne til og med høre alle slags høye historier om å tilhøre en eksklusiv klubb med nye Bitcoin Millionaires som hadde framsyn til å investere og nå er økonomisk uavhengige. I virkeligheten registrerer de seg ofte for offshore-meglere når ofrene registrerer seg, og i mange tilfeller er det ingen programvare i det hele tatt.

Falske kjendispåtegninger – ingenting nytt!

Det er en veldig lang og fremtredende liste over kjendiser, politikere og høyt profilerte offentlige personer som stadig brukes til å markedsføre kryptosvindel. Noen av disse navnene inkluderer slike som Elon Musk, Richard Branson, Harry og Meghan, Martin Lewis, medlemmer av Dragon’s Den-rollebesetningen, Gordon Ramsay, samt politikere som Jacinda Ardern og Cyril Ramaphosa.

Et dystre utsikter for fremtiden
Folk har en tendens til å tro kjendiser fordi det er lett å forholde seg til dem på personlig basis. Dette er også grunnen til at du vil se Daniel Craig selge Omega-klokker eller George Clooney som selger Nespresso-kaffetabletter. Men når svindlere begynner å bruke kjendiser for å lure på ofre, taper mange mennesker penger, og i mange tilfeller blir disse menneskene igjen pengeløse og sønderknuste.

Hvordan unngå svindel
Først av alt gjør du forskning! Informasjonen er der ute, du trenger bare å gå ut og finne den. For det andre, kontakt alltid en venn eller slektning før du investerer. I de fleste tilfeller vil du motta et ærlig svar som vil hjelpe deg med å ta en informert beslutning. Til slutt, prøv å huske at hvis det høres bra ut å være sant, er det vanligvis. Så hvis du begynner å se oppblåste bankkontoer eller overdrevne krav om enkle penger, må du trykke på hoppknappen og gå videre til noe annet før du ender opp med en tom lommebok og heftig dose sorg.