Büroarbeit mit Windows

Het aantal actieve Bitcoin-adressen is razendsnel op weg naar All-Time Highs

admin, · Kategorien: domínio, netwerk

Bitcoin heeft de afgelopen weken alle zuurstof uit de cryptocurrency markt gezogen, waarbij de benchmark digitale asset een parabolische opmars heeft gezien die het mogelijk heeft gemaakt om winsten te boeken die vergelijkbaar zijn met die welke tijdens de stierenrennen van 2017 werden gezien.

Waar de cryptocurrency trends in de komende dagen inzicht zouden moeten geven in de lange levensduur van deze beweging.

Als stieren 15.000 dollar kunnen omdraaien in een sterk draagvlak, zou dit een basis kunnen bieden waarop het verder kan groeien. Dit gezegd zijnde, zou een pauze onder dit niveau voor de dagelijkse afsluiting direkt kunnen zijn en leiden tot een verdere achteruitgang.

Een factor die erop lijkt te wijzen dat deze opleving nog maar net begonnen is, is de immense fundamentele kracht die aan deze beweging ten grondslag ligt.

Volgens een analytisch bedrijf heeft het totale aantal unieke Bitcoin-adressen die in contact komen met het netwerk gisteren 1,17 miljoen bereikt. Dit is het hoogste aantal sinds januari 2018, vlak nadat de crypto van zijn 20.000 dollar hoogtepunten was gecrasht.

Bitcoin Rally’s als stieren kijken naar 15.000 dollar in de ondersteuning

Op het moment van schrijven stijgt Bitcoin met ongeveer 7% tegen de huidige prijs van $15.100. Dit markeert een enorme stijging ten opzichte van de recente dieptepunten van $13.800 die iets meer dan een dag geleden zijn vastgesteld.

Deze laatste etappe kwam tot stand na een lange periode van consolidatie binnen de bovenste 13.000 dollar.

De volgende belangrijke weerstand niveau analisten kijken zit op ongeveer $ 15.700, en een pauze boven dit niveau kan de poorten openen voor het te zien een rally naar verse all-time hoogtepunten.

BTC’s Fundamentele Kracht is zeer gunstig voor stieren

Een trend die Bitcoin op korte termijn aanzienlijk zou kunnen versterken, is het enorme aantal unieke adressen dat met het netwerk communiceert.

Analyticsplatform Santiment sprak hierover in een recente tweet en legde uit dat het aantal adressen dat in wisselwerking staat met het netwerk gisteren 1,17 miljoen raakte.

„Het aantal unieke Bitcoin-adressen dat in contact komt met het netwerk raakte gisteren 1,17 miljoen, het hoogste cijfer sinds 10 januari 2018. Bovendien, de prijs kruisen boven de $15.200 vandaag was $BTC’s hoogste marktwaarde sinds 7 januari 2018,“ zeiden ze terwijl ze wijzen op de onderstaande grafiek.

De komende dagen en weken zouden het lot van Bitcoin voor de rest van 2020 kunnen bepalen.

Als de massale netwerkinteracties die sinds kort plaatsvinden, doorgaan met het begunstigen van aankopen, zou de crypto op het hoogtepunt van de rallysport kunnen zijn, tot aan verse hoogtepunten van alle tijden.