Büroarbeit mit Windows

Globaalit varastot „Bubble Territory“ – Mutta Bitcoin-kauppiaat eivät ole fazed

admin, · Kategorien: Bitcoin

Buffett-indikaattorin mukaan Bitcoin-kauppiaat eivät ole menestyneet maailmanlaajuisten osakemarkkinoiden tullessa kupla-alueelle.

Buffett-indikaattorin mukaan maailmanlaajuiset osakemarkkinat ovat tulleet „kupla-alueelle“, sanoo Welt-markkinoiden analyytikko Holger Zschaepitz 9. elokuuta. Äskettäinen korrelaatio Bitcoinin ja osakkeiden välillä voi tarkoittaa, että BTC on myös vaarassa vetäytyä takaisin.

Maailmanlaajuiset osakemarkkinat tulevat kupla-alueelle

Globaalit osakemarkkinat tulevat kupla-alueelle. Lähde: Holger Zschaepitz , Bloomberg

Varastot ovat jatkuvasti kasvaneet viime viikkoina, ja sitä lisää riskinottohalukkuus. Viime kuussa Dow Jonesin teollisuuskeskiarvo (DJIA) nousi 25 706 pisteestä 27 433, 6,7%.

Miksi varastot näyttävät vihjeitä kuplasta ja miten se voi vaikuttaa Bitcoiniin

Buffett-indikaattori mittaa osakemarkkinoiden arvon jakamalla sen markkinakaton Yhdysvaltojen BKT: llä. Se yrittää löytää osakkeiden käyvän arvon suhteessa Yhdysvaltojen talouteen. Kun indikaattori on yli 100, se tarkoittaa, että osakemarkkinat ovat menossa kupla-alueelle.

Pandemian alkamisen jälkeen Yhdysvaltain osakekurssit nousivat huhtikuusta lähtien suotuisien markkinaolosuhteiden ja useiden triljoonien dollarien elvytysten takia. Erityisesti tekniset osakkeet ylittivät huomattavasti muun osakemarkkinan, työntäen markkinat ylöspäin.

Eri makrotekijöiden takia teknisten osakkeiden arvot ovat historiallisesti korkealla tasolla niiden tuloihin nähden. Tämän seurauksena globaalit markkinat tulivat kupla-alueelle ensimmäistä kertaa vuonna 2018. Zschaepitz sanoi :

”Globaalit osakekaupat ovat saavuttaneet uuden virstanpylvään. Kaikkien osakkeiden arvo on nyt yli 100% globaalista BKT: stä ensimmäistä kertaa vuoden 2018 jälkeen, mikä viittaa venytettyihin arvonmäärityksiin. Warren Buffettille markkinakaton suhde BKT: hen> 100% tarkoittaa varastossa kuplan alueella. ”

Varastojen välillä ei ole vakuuttavaa yhteyttä. Muu kuin Bitcoin on seurannut osakkeiden kehitystä viimeisen neljän kuukauden aikana. Skew: n tiedot osoittavat, että heinäkuun alkupuolelta lähtien Bitcoin muistutti läheisesti S&P 500: n suorituskykyä.

Jos osakkeet alkavat pudota, kun sijoittajat etsivät turvallisuutta joukkovelkakirjalainoihin ja kassavaroihin, koska pelkäävät yliarvostettuja markkinoita, se voi vaikuttaa negatiivisesti Bitcoiniin. Osakemarkkinoiden vauhti on edelleen vahva, ja nousevan trendin aikana markkinat voivat pysyä ylikuumentuneina pitkään.

Analyytikot, jotka eivät ole huolissaan BTC: stä lähitulevaisuudessa

Lyhyellä aikavälillä analyytikot yleensä odottavat noususuhdannetta lyhytaikaisen shortsien nousun takia. Bitcoinilla on taipumus nähdä lyhyt puristus, kun kauppiaat alkavat aggressiivisesti lyhentää markkinoita liian vipuvaikutteisilla sopimuksilla konsolidoinnin aikana.

Byzantine General -nimellä tunnettu nimimerkki, jonka mukaan nousutrendi on todennäköinen, koska monet kauppiaat pitävät lyhyitä positioita.

Bitcoinin selvitystilakaavio viittaa siihen, että useiden shortsien purkamishinnat ovat läsnä noin 11 800 dollarilla. Ostajien kannalta lyhyt selvitystila on likviditeettiä, ja valailla on kannustin pyrkiä likviditeettiin korkeammilla tasoilla.