Büroarbeit mit Windows

56/5000 XRP ser massiv tilbakesporing, men analytikere forblir optimistiske

admin, · Kategorien: Kryptowährung

XRP har vært på en berg-og-dal-bane av en tur gjennom de siste dagene og ukene, med kryptoen som tilfeldig brøt ut av en flerårig handelskanal tidligere denne uken, som tillot prisen å stige så høyt som $ 0,90 på noen børser.

Salgspresset her var betydelig, med mange langsiktige holdere som brukte pumpen som en utgangsmulighet.

Det har slitt med å få fart siden, noe som kan være et tegn på at ulempen er nært forestående i dagene og ukene fremover.

Nedgangen sett over det samlede markedet kan også hemme veksten, ettersom BTC og ETH begge har stupt og fått de fleste altcoins til å gi noen alvorlige tap.

En handelsmann bemerker nå at det er noen tegn på at XRP kan danne en langsiktig bunn. Han peker på at den lukkes over et høyt høyt tidsrammenivå mens han potensielt låser inn en bullish avvik på kort sikt.

For at disse potensielt hausse faktorene skal føre til at kryptovalutaen ser noen vesentlig oppside, må okser holde den over et avgjørende nivå i dagene fremover.

XRP sliter med å få fart når markedet senker seg

I skrivende stund handler XRP nesten 30% ned til den nåværende prisen på $ 0,46. Dette markerer et massivt tilbakeslag fra de nylige toppene på nesten $ 0,90 som ble satt tidligere denne uken på høyden av den parabolske opptreningen.

Der hele markedstrendene på sikt i stor grad kan avhenge av Bitcoin-trender neste, da salgspresset den har blitt ført til, førte den til å synke så lavt som $ 16 200 tidligere i dag før den så en kraftig rebound.

XRP ser ut til å finne støtte under dagens prisnivå. En fortsatt handel her kan gjøre det mulig å øke høyere.

Her er hvorfor Crypto viser tegn på styrke

En handelsmann forklarte i en nylig tweet at XRP viser noen tegn på teknisk styrke.

Han bemerker at det intense kjøpepresset som har blitt sett rundt dagens prisnivåer, kan bekrefte dette som en støtteperiode med høy tidsramme.

„XRP: Ønsketanking om at den lukker denne timesgrønnen, låser div og forblir over nøkkelen til HTF-nivå?“

XRP vil trolig handle på samme måte som andre topp-altcoins i dagene og ukene fremover, noe som gjør styrken sett over BTC og ETH avgjørende for at kryptoen kan bevege seg høyere.